Bedrijfs-coffee blend

Het kan de sfeer enorm beïnvloeden, koffie op het werk. Veel ondernemers kiezen voor de volautomatische koffiemachine van de grote merken of kopen hun koffiebonen bij de groothandel of de supermarkt.

Communiceer de toegevoegde waarde van je bedrijf intern en extern door middel van een door jou samengestelde bedrijfs- coffee blend die op een maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd is. Dit is ook mijn onderscheidend vermogen. Koffiebonen met eigen logo op een eerlijke manier geproduceerd. Speciaal voor jou op maat gemaakt en gebrand.

WAAROM EEN EIGEN BEDRIJFS- KOFFIEBLEND?

Koffie is verbinding en communicatie. Je staat er niet altijd bij stil. Maar de koffie zegt veel over je organisatie. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfskoffie goed bij jou en je bedrijf past.
Met een eigen koffieblend. Bij Zjee Café komen wij tot de unieke blend, speciaal en alleen voor jouw organisatie samengesteld. Zodat jij de kwaliteit en sociale betrokkenheid van je bedrijf intern en extern kunt communiceren, met verse en eerlijke koffie van Zjee Café. Daarnaast kan jij door in jouw dagelijkse routine bewust te kiezen voor eerlijk geproduceerde koffiebonen, een verschil maken voor een eerlijke financiële verdeling op de wereld gepaard met het verduurzamen van de wereld. 

De koffie van Zjee Café met machine verkrijgbaar voor op kantoor

Foto: Boris Cremers

Het proces van de bedrijfs- coffee blend

Stap 1

Het kennismakingsgesprek,

hierbij maken ik kennis met jou en de organisatie. Wat zijn je missie, visie en doelen als persoon en als organisatie.

Stap 2

De koffieproeverij,

eerst laten wij jou ervaren wat de optimale koffiebeleving inhoudt door middel van een koffieproeverij. Hierbij krijgt je inzicht in de diversiteit aan smaken.

U

Stap 3

Selectie maken,

op basis van jouw competenties en wat past bij het bedrijfsconcept. Het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf vertaalt naar een coffee blend.

Stap 4

 tussentijdse afspraak,

om de eerste voorstellen te proeven en een keuze te maken.

Stap 5

Private label ontwerp,

Bij een eigen de door jouw samengestelde bedrijfs- coffee blend hoort natuurlijk een label ontwerp in huisstijl van het bedrijf.

N

stap 6

Eerste oplevering,

Na akkoord ga ik het ontwerp, de eerste oplevering en de afspraken schriftelijk vastleggen. Zoals: hoeveel kilogram jij per week of maand wenst te ontvangen en hoe lang het contract gaat lopen.

Interesse in

14 + 9 =

Telefoon

0615208632

Mail

Info@zjeecafe.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

6 + 7 =

Contact