Cadeaus & meer

Verras jouw vriend/vriendin/geliefden/familie/collega's/medewerkers met een onwijs lekker (kerst)cadeaupakket van Zjee Café. Een pakket om van te genieten en te smullen van koffie/thee/chocolademelk met wat lekkers erbij. Kies uit de standaard cadeaupakketten of stel er eentje samen!
De koffietuktukBedrijfs- coffee blend

Kerstpakketten Zjee café

Wat jij ook kiest, alle koffiebonen van het pakket zijn beschikbaar voor “gemalen”optie. Bij alle losse thee zitten er ook theezakjes bij. Je kan als extra optie ook diverse koffie/thee accesoires erbij bestellen zoals theezeefjes en koffiezetmethodes om het pakket af te maken.

Een barista beleving thuis

Geef een koffiebeleving cadeau aan dé echte koffieliefhebber of vewen jezelf er mee. Ik stel jouw koffiemachine af, draag kennis over, help jou met het zoeken van de juiste koffiebonen en geef tips en tricks voor bijvoorbeeld de perfecte cappuccino schuim. 

Activiteiten cadeaus

Is een cadeaupakket niks voor jou maar hou je wel echt van koffie? Dan zijn koffie-activiteiten wel iets voor jou of diegene waar je dit cadeau doet.

Zjee Café nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief voor tips, heerlijke koffierecepten, nieuws en nog veel meer leuke koffie activiteiten.

6 + 1 =